De hoofdvestiging van Klusbedrijf Garant is gevestigd in Den Haag. Wij voeren onze werkzaamheden dan ook rondom deze gemeente uit.

Klusbedrijf Garant staat klaar om u te helpen bij al uw klussen binnen uw woning of bedrijfspand. Ons team bestaat uit verschillende specialisten die hun vakgebied goed verstaan. Zo hebben we specialisten op het gebied van keukenrenovatie, badkamerrenovatie, het leggen van laminaat, stukadoorswerk, timmerwerk, dakwerk en meer.

Wie zijn wij?

Bij Klusbedrijf Garant hechten we veel waarde aan onze klanten en tijdens onze eerste kennismaking bespreken we al uw wensen dan ook zorgvuldig door. Vervolgens komen wij bij u terug met een offerte op maat. Uiteraard kan en mag u van ons verwachten dat wij ons uiterste best doen om al uw wensen waar te maken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en u kunt er dan ook van uitgaan dat wij kwaliteit afleveren.

Werkwijze

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze werkzaamheden kunt u via onze website een offerte aanvragen. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen en eventueel komen wij bij u langs om alle uw wensen te bespreken. Nadat de offerte akkoord is zullen wij zo spoedig mogelijk bij u aan de slag gaan. Uiteraard zullen wij hiervoor nog contact met u opnemen.

Wij staan garant voor uw bouwklussen.

Ons werk

Wij investeren in duurzame projecten

Iedere dag streeft ons team ernaar om projecten van topkwaliteit af te leveren. We houden van het contact met onze klanten en worden enorm blij wanneer we onze klanten tevreden stellen. Bent u benieuwd naar enkele projecten die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd? Dan is het mogelijk om een blik te werpen op de afbeeldingen hieronder.

Bij Klusbedrijf Garant staan kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de werkzaamheden in uw huis of bedrijfspand? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om deze wensen aan ons door te geven. Wij houden van uitdaging en niets is ons te gek, zo lang wij onze klanten aan het eind van de rit maar een glimlach kunnen bezorgen.

Wij staan garant voor uw bouwklussen