FAQ

Meest gestelde vragen

Is een offerte altijd vrijblijvend?

Uiteraard, iedere offerte die u aanvraagt is vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en wij brengen dan ook geen kosten in rekening.

Wat staat er in de offerte omschreven?

In de offerte vindt u alle belangrijke informatie m.b.t. de werkzaamheden die we uitvoeren, de verwachte oplevertijd en natuurlijk ook de te verwachten kosten. U bent voorzien van alle informatie, waardoor u geen (onaangename) verassingen te wachten staan.

Welke werkzaamheden kan Klusbedrijf Garant uitvoeren?

Klusbedrijf Garant is in staat om vrijwel iedere klus binnen uw woning of bedrijfspand uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan timmerwerk, dakwerk, vloerwerk, keukenrenovatie, badkamerrenovatie en meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer wordt er gefactureerd?

Wij factureren u op het moment dat al onze werkzaamheden naar wens zijn afgerond.

Van welke materialen wordt er gebruik gemaakt?

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele apparatuur om onze klussen te klaren. Vanzelfsprekend zijn onze medewerkers in staat om veilig en zorgvuldig met deze apparatuur om te gaan. Mocht u speciale wensen hebben dan is het mogelijk dat wij hiervoor apparatuur moeten aanschaffen. Indien dit het geval is zullen wij dit met u bespreken en mogelijk vragen om een aanbetaling.

Werken jullie ook in het weekend?

Ja, indien u dit wenst is dit mogelijk. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Voor meer informatie over onze mogelijke werktijden raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

De voordelen van een klusbedrijf t.o.v. een aannemer

Een klusbedrijf is over het algemeen beter geschikt voor kleinere werkzaamheden rondom uw huis en bedrijfspand. Daarnaast zijn wij goedkoper dan een aannemer, waardoor u voordeliger uit bent.

Kan ik ook zelf voor de materialen zorgen?

Ja, indien u dit wenst is dit zeker mogelijk. Wel is het belangrijk dat de materialen van goede kwaliteit zijn, zodat wij uiteindelijk een project van hoogwaardige kwaliteit kunnen opleveren.

Meer Info?

Werktijden: 07:00 – 24:00 / Maandag tot Zondag

Telefoonnummer: (+31)6 51 64 06 46

E-mailadres: info@klusbedrijfgarant.nl

Niek Engelschmanpark 44, 2525 WZ Den Haag